Jdeme do toho...

…řekli jsme si s bráchou. Přes nepříznivou situaci v dobách korony, mi s jeho společníkem přenechali kousek z prostor, které si pronajímali pro svou firmu Yeskrabičky, která byla také teprve v plenkách.

Původně jsem si myslela, že zvládnu všechno sama, večer péct a přes den prodávat.

Ha, jaký omyl! Ještě, že mamka byla připravená s pomocnou rukou. Nevěděli jsme, co očekávat, ale brzy se zvěsti o našem jedinečném karamelovém větrníku rozkřikly a přilákaly další a další zákazníky.

Brzy se naše nabídka rozrostla a každý z našich dezertů se stal něčím favoritem.

Lenka Vítková

Současný team tvořím já - Lenka Vítková. Vystudovaná fotografka, která ten pravý směr hledala přes různé obory, až skončila v gastronomii. Tam nakonec narazila na cukrařinu. Nejvíce jsem se naučila v La Bottega Tusarova od Daniele Combiho (nyní pracuje Dolci by Café Imperial).

Další úžasná etapa mě čekala se skvělým teamem cukrářek Můj šálek kávy. Kurzy u Vlada Ryasnyy a Heleny Fléglové byly ta nejlepší investice do dalšího vzdělávání v tomto řemesle. Děkuji všem za to, co jste mi předali!

Tamara Vítková

V okénku na vás čekám já - Tamara Vítková. Díky tomu, že mě baví práce s lidmi, jsem se přidala do naší rodinné Cukrááárny. Rychle jsem se naučila připravovat kávu, ve které bych se chtěla dále zdokonalovat.

Je skvělý pocit pozorovat šťastné výrazy našich zákazníků, když si zakoupí jejich oblíbený dezert. Chci jim poskytnout ten nejlepší servis, aby se k nám vždy vraceli s nadšením a samozřejmě s chutí na sladké.

Tereza Ladýřová

Jmenuji se Tereza Ladýřová a působím jako cukrářka v Cukrááárně. Mám zkušenost s prací v kavárně a prošla jsem i baristickým kurzem. Pár měsíců jsem pracovala jako brigádnice na vinném stánku v Roudnici nad Labem.

Absolvovala jsem zkrácené studium v oboru cukrařiny, jelikož mě zajímá a velmi naplňuje.